Wat leuk dat je op mijn website rond kijkt!

Ik ben Tamar Aïta Osendarp en ik woon samen met mijn honden in een geweldig pand met winkel ruimte waar ik Puppylook run, de  leukste trimsalon van Den Haag.

Wat leuk dat je op mijn website rond kijkt!

Ik ben Tamar Aïta Osendarp en ik woon samen met mijn honden in een geweldig pand met winkel ruimte waar ik Puppylook run, de  leukste trimsalon van Den Haag.

Even voorstellen

WIE BEN IK

Na mijn opleiding Dierenverzorging ben ik gaan werken bij Stichting Nationale Dierenzorg op de afdeling asiel- en pensionhonden. Na 2 jaar in de verzorging werd ik hoofd van de afdeling en ik heb daar in totaal 16 jaar mogen werken. Een super baan vol uitdagingen en afwisseling.

Als eindverantwoordelijke heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van honden(probleem)gedrag, medische aandoeningen en contact met de baasjes. Vertrouwen is voor mij een sleutelwoord, want ik begrijp heel goed dat dit voor een baasje nodig is om de zorg uit handen te kunnen geven.
Natuurlijk heb ik privé ook honden om mij heen. Voornamelijk asiel- en herplaatshonden uit Nederland en het buitenland.

Creativiteit en

PASSIE VOOR HONDEN

Creatief bezig zijn hoort van kinds af aan al bij mij. Ook had ik altijd al honden om mij heen. Pas jaren later kwamen mijn creativiteit en mijn passie voor honden samen in de vorm van honden trimmen.

Toen die link eenmaal gelegd was, ging er een hele nieuwe wereld voor mij open! Ik ben de Vakopleiding Honden Toiletteren gaan doen en, na het behalen van mijn diploma, de uitdaging aangegaan om voor mijzelf te beginnen.
Ik opende mijn eigen trimsalon “Puppylook” in Den Haag!

In het asiel/pension waren het vaak de grote honden, waar onder de “zware jongens”, die ik het meeste om mij heen had.
Ik werk nu vooral met de kleintjes. En al ben ik geen meisje-meisje, als het om kleine hondjes gaat kan het mij niet schattig en zoet genoeg zijn!
Dat zijn twee verschillende kanten van mij, maar in mijn hart zitten alle soorten en maten!

Angstige en onzekere (buitenlandse) honden

Mijn specialisme

In mijn jaren tussen de asiel- en pensionhonden en mijn eigen herplaatsers ben ik er achter gekomen dat het begeleiden van angstige en onzekere honden voor mij een tweede natuur is. Daarbij heb ik een zwak voor de fijngevoelige buitenlandse hond met hun vaak  prachtig en uniek voorkomen. Ik vind het een uitdaging om honden met een “rugzakje” een zo ontspannen mogelijke trim ervaring te geven. Daarbij altijd rekening houdend met het individu en de daarvoor best passende aanpak. Dit alles in alle openheid en overleg met het baasje.

( Het trimmen van honden met gedragsproblemen en/of angsten is intensief, om die reden geldt er een hoger tarief. )

Deze website maakt gebruik van cookies om er voor te zorgen dat de website optimaal werkt voor de bezoekers. Jouw privacy is belangrijk voor ons en wij spelen informatie niet door aan derden! Ga je hiermee akkoord?